TIETOJA KAUPASTA

Missio

Kauppa on toteutettu helpottamaan jäätelökioskiyrittäjän arkea. Kaupasta saat tilattua erilaisia tarpeellisia tuotteita yhdestä kanavasta, yksillä toimituskuluilla.. Tuotteet on tarkoitettu Froneri Finland Oy:n kanssa sopimuksen tehneiden jäätelökioskiyrittäjien käyttöön. Kaupasta löydät työvaatteita, markkinointi- ja toimistotarvikkeita, sekä puhdistustuotteita. Voit myös valita tekstiilituotteisiin painatuksen valmiista valikoimastamme ja toteuttaa omasi, sekä nimetä ja numeroida. Tai valita kaikki.

Painatusvaihtoehdot​

Olemme suunnitelleet teille valmiin tekstiilimalliston noudattaen Froneri Finland Oy:n graafista ohjeistusta. Valitse siis ensin tuote ja mukaan saat veloituksetta Pingviini- painoelementin.

Halutessasi oman painatuksesi mukaan, saat sen valitsemalla kahdesta eri kokoisesta vaihtoehdosta, rintapainatus tai suuri rinta- tai selkäpainatus. Painatus tulee yhdellä värillä ja ladotaan suoraan painossa. Toivomuksesi fonteista tai valmis vektoroitu teksti voidaan lähettää osoitteeseen: asiakaspalvelu@mainoslahjateam.fi.

Autamme sinua toteuttamaan unelmiesi työvaatteen!

Kaupan yhteystiedot

www.pingviinipuoti.fi

Mainoslahja-Team Oy  Oy (0816006-8)
Henry Fordin katu 5 K
00150  HELSINKI
asiakaspalvelu@mainoslahjateam.fi
Asiakaspalvelu 010 838 6200, Jari Sinisalo,  suora 0500 458 621