TIETOA KAUPASTA

Missio

Kauppa on toteutettu helpottamaan jäätelökioskiyrittäjän arkea. Kaupasta saat tilattua erilaisia tarpeellisia tuotteita yhdestä kanavasta, yksillä toimituskuluilla. Tuotteet on tarkoitettu Froneri Finland Oy:n kanssa sopimuksen tehneiden jäätelökioskiyrittäjien käyttöön. Kaupasta löydät työvaatteita, markkinointi- ja toimistotarvikkeita, sekä puhdistustuotteita. Voit myös valita tekstiilituotteisiin painatuksen valmiista valikoimastamme ja toteuttaa omasi, sekä nimetä ja numeroida. Tai valita kaikki.

Painatusvaihtoehdot​

Olemme suunnitelleet valmiin tekstiilimalliston noudattaen Froneri Finland Oy:n graafista ohjeistusta. Valitse siis ensin tuote ja mukaan saat veloituksetta Pingviini-painoelementin.

Halutessasi oman painatuksesi mukaan, saat sen valitsemalla kahdesta eri kokoisesta vaihtoehdosta, rintapainatus tai suuri rinta- tai selkäpainatus. Painatus tulee yhdellä värillä ja ladotaan suoraan painossa. Toivomuksesi fonteista tai valmis vektoroitu teksti voidaan lähettää osoitteeseen: asiakaspalvelu@mainoslahjateam.fi.

Autamme sinua toteuttamaan unelmiesi työvaatteen!

Yhteystiedot

www.pingviinipuoti.fi

Mainoslahja-Team Oy
Mikkolantie 1
00640 Helsinki

asiakaspalvelu@mainoslahjateam.fi